Menu
Kurv

Privatlivspolitik

Når du handler på vores webshop, har vi brug for dit navn, din adresse, dit telefonnummer og mailadresse for at kunne håndtere din ordre. Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredje part.

Når du bevæger dig rundt på vores webshop, modtager vi automatisk oplysninger om din computers ip-adresse, som hjælper os til at optimere vores shop i forhold til browsere og operativsystemer.

Hvis du giver os tilladelse til det, sender vi dig nyhedsbreve om vores webshop, nye produkter og andre opdateringer. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra nyhedsbrevslisten.

Vores webshop er hostet hos Shopify Inc. Shopify stiller den platform til rådighed, som gør det muligt for os at sælge vores produkter til dig. Dine data bliver opbevaret på Shopify´s servere og i deres databaser. Al data opbevares på sikre servere bag en firewall.

Når du betaler via vores betalingsmodul, opbevarer Shopify dine kreditkortdata, som krypteres efter PCI-DSS (Payment Card Industri Data Security Standard). Transaktionsdata opbevares kun, mens betalingen gennemføres, hvorefter de straks slettes.

Hvis du klikker på links på vores webshop, kan du blive ført til andre hjemmesider, som har andre privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig derfor til at læse reglerne på de pågældende side.
Som alle andre hjemmesider anvender vi cookies. Vi giver dig her en liste over dem, så du kan beslutte, om du vil acceptere eller ej:
_session_id. Gør det muligt for Shopify at gemme oplysninger om dine bevægelser på vores site
_shopify_visit. Gemmer data i 30 minutter fra sidste besøg. Bruges af hjemmesiderudbyderens statistik til at tælle antal besøg.
_shopify_uniq. Udløber midnat næste dag. Tæller en enkelt besøgendes antal besøg på webshoppen.
cart. Gælder i to uger. Gemmer oplysninger om indholdet af din kurv.
_secure_session_id.
storefront_digest. Anvendes til at afgøre, om den pågældende besøgende har adgang, hvis webhoppen anvender password