Menu
Kurv

Handelsbetingelser

Velkommen til Hansen Kitchens webshop Fagerstok.

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på vores webshop.

Køb af varer

Når du bestiller varer på Fagerstoks webshop, vil du blive bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og betalingskortinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Når betalingen er godkendt og varen er klar til afsendelse, vil du modtage en ordrebekræftelse.

Alle priser er angivet i DKK inklusive 25 % dansk moms.

Fragt

Fagerstoks webshop leverer fragtfrit i Danmark. Vi sender pakker med Post Danmark.

Se fragtpriser til Norden, EU og USA.

Fortrydelsesret

I Fagerstoks webshop har du fuld returret. Du skal senest 14 dage efter, at du har modtaget varen, give besked til vores kundeservice på tlf. 3311 1991 eller fagerstok@hansenkitchen.com, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har givet os besked.

Kunden betaler for returnering af varer, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, tilbageføres beløbet til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen. Hvis varen er taget i brug, vurderer vi, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse fratrækker vi i det beløb, vi refunderer til dig.

En vare er brugt, når den er brugt ud over, hvad der er muligt ved at afprøve den i en fysisk butik. En del af vores varer leveres i en hørlærredspose og vi anser i denne sammenhæng posen for at høre til produktet, hvorfor denne emballage skal følge med ved returnering. 

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Reklamationsret

Fagerstoks webshop handler under købeloven og under de retningsliner, der er givet af forbrugerstyrelsen. Reklamationer håndteres efter købelovens regler. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer beder vi dig kontakte os på tlf.:  +45 5077 0007 eller mail: fagerstok@hansenkitchen.com.

Betaling

På Fagerstoks webshop kan du betale med følgende betalingskort:
American Express
Dankort
JCB
Mastercard
Maestro
VISA
VISA Electron
VISA VPay

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 5077 0007 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00, eller du kan skrive til fagerstok@hansenkitchen.com.

Du kan også skrive til os:
Fagerstok
v/ Hansen Kitchen
Østergade 3
DK - 4660 St. Heddinge

Vores CVR nummer er DK 1955 4732.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at handle på vores webshop.