Menu
Kurv

Handels- og leveringsbetingelser

Kære kunde

Velkommen til Hansen Kitchens webshop Fagerstok.

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på vores webshop.

Generelt:

Selvom vi gør vores bedste, kan det ske, at der er fejl i oplysningerne på denne hjemmeside, og vi tager forbehold herfor, ligesom vi tager forbehold for prisstigninger og andre nødvendige ændringer.

De fleste af vores produkter kan kun købes via vores webshop. Flere af vores kollektioner fremstilles kun i et begrænset parti, så det kan forekomme, at varer er udsolgt, og at de ikke igen kommer på lager. Hvis du vil følge med i lancering af nye produkter, er det en god idé at abonnere på vores nyhedsbrev.

Vi arbejder i naturmaterialer, og selvom vi gør os umage med vores billedmateriale, kan der forekomme afvigelser fra billederne til det enkelte produkt, som vi leverer til dig. Det er en del af charmen ved træ og andre naturmaterialer.

Vi forbeholder os retten til at annullere ordrer eller til at begrænse antallet af varer pr. ordre. I dette tilfælde bestræber vi os på straks at meddele dette til dig.

Fagerstok har alle rettigheder til produkter, der sælges via denne hjemmeside og det er ikke tilladt at kopiere eller eftergøre disse produkter. Vores designere gør et stort stykke arbejde, vi beder dig respektere dette.

Køb af varer

Når du bestiller varer på Fagerstoks webshop, vil du blive bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og betalingskortinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Når betalingen er godkendt og varen er klar til afsendelse, vil du modtage en ordrebekræftelse.

Alle priser er angivet i DKK inklusive 25 % dansk moms.

Fragt

Fagerstoks webshop leverer fragtfrit i Danmark. Vi sender pakker med Post Danmark.

Se fragtpriser til Norden, EU og USA.

Fortrydelsesret

I Fagerstoks webshop har du fuld returret. Du skal senest 14 dage efter, at du har modtaget varen, give besked til vores kundeservice på tlf. 3311 1991 eller fagerstok@hansenkitchen.com, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har givet os besked.

Kunden betaler for returnering af varer, og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. 

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, tilbageføres beløbet til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen. Hvis varen er taget i brug, vurderer vi, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse fratrækker vi i det beløb, vi refunderer til dig.

En vare er brugt, når den er brugt ud over, hvad der er muligt ved at afprøve den i en fysisk butik. En del af vores varer leveres i en hørlærredspose og vi anser i denne sammenhæng posen for at høre til produktet, hvorfor denne emballage skal følge med ved returnering. 

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Reklamationsret

Fagerstoks webshop handler under købeloven og under de retningsliner, der er givet af forbrugerstyrelsen. Reklamationer håndteres efter købelovens regler. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer beder vi dig kontakte os på tlf.:  +45 5077 0007 eller mail: fagerstok@hansenkitchen.com.

Betaling

På Fagerstoks webshop kan du betale med følgende betalingskort:

American Express
Dankort
JCB
Mastercard
Maestro
VISA
VISA Electron
VISA VPay

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager.

Du kan også bestille varer pr. mail på fagerstok@hansenkitchen.com. Vi sender dig i dette tilfælde en faktura med et betalingslink, og afsender varerne, når fakturaen er betalt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på +45 5077 0007 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00, eller du kan skrive til fagerstok@hansenkitchen.com.

Du kan også skrive til os:

Fagerstok
v/ Hansen Kitchen
Østergade 3
DK - 4660 St. Heddinge

Vores CVR nummer er DK 1955 4732.

Privatlivspolitik

Når du handler på vores webshop, har vi brug for dit navn, din adresse, dit telefonnummer og mailadresse for at kunne håndtere din ordre. Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredje part.

Når du bevæger dig rundt på vores webshop, modtager vi automatisk oplysninger om din computers ip-adresse, som hjælper os til at optimere vores shop i forhold til browsere og operativsystemer.

Hvis du giver os tilladelse til det, sender vi dig nyhedsbreve om vores webshop, nye produkter og andre opdateringer. Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra nyhedsbrevslisten.

Vores webshop er hostet hos Shopify Inc. Shopify stiller den platform til rådighed, som gør det muligt for os at sælge vores produkter til dig. Dine data bliver opbevaret på Shopify´s servere og i deres databaser. Al data opbevares på sikre servere bag en firewall.

Når du betaler via vores betalingsmodul, opbevarer Shopify dine kreditkortdata, som krypteres efter PCI-DSS (Payment Card Industri Data Security Standard). Transaktionsdata opbevares kun, mens betalingen gennemføres, hvorefter de straks slettes.

Hvis du klikker på links på vores webshop, kan du blive ført til andre hjemmesider, som har andre privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig derfor til at læse reglerne på de pågældende side.

Som alle andre hjemmesider anvender vi cookies. Vi giver dig her en liste over dem, så du kan beslutte, om du vil acceptere eller ej:

_session_id. Gør det muligt for Shopify at gemme oplysninger om dine bevægelser på vores site

_shopify_visit. Gemmer data i 30 minutter fra sidste besøg. Bruges af hjemmesiderudbyderens statistik til at tælle antal besøg.

_shopify_uniq. Udløber midnat næste dag. Tæller en enkelt besøgendes antal besøg på webshoppen.

cart. Gælder i to uger. Gemmer oplysninger om indholdet af din kurv.

_secure_session_id.

storefront_digest. Anvendes til at afgøre, om den pågældende besøgende har adgang, hvis webhoppen anvender password